I would like to apologize to anyone I have not yet offended.
Please be patient, I will get to you shortly
------------------------------------------------------------ 2019: Nye dekk på 1900 km - Mitas E-07+
------------------------------------------------------------ Instagram YouTube MyRoute-app
jhn wrote:Men pilsen til lunking i kjøleskapet
Det bør det vel også sendes ei avviksmelding om?
En pils skal ikke under noen omstendighet drikkes iskald den skal være avkjølt men ikke kald
I would like to apologize to anyone I have not yet offended.
Please be patient, I will get to you shortly
------------------------------------------------------------ 2019: Nye dekk på 1900 km - Mitas E-07+
------------------------------------------------------------ Instagram YouTube MyRoute-app
Helvete så lur jeg er... toppa hele driten! Perfekt avstand og holder akkurat lunk i maten under mens jeg griller på toppen!
Om noen trenger konsulent tjenester må de bare ta kontakt!
I would like to apologize to anyone I have not yet offended.
Please be patient, I will get to you shortly
------------------------------------------------------------ 2019: Nye dekk på 1900 km - Mitas E-07+
------------------------------------------------------------ Instagram YouTube MyRoute-app
intruder wrote:Håper det ikke blir med deg som med Vidar Sandbecks Jonassen...han sleit med å få startet bilen for ferietur...Sto bøyd over motorrommet " så onga kunne studere åssen far doms såg ut bak !!! "........
jhn wrote:Men pilsen til lunking i kjøleskapet
Det bør det vel også sendes ei avviksmelding om?
En pils skal ikke under noen omstendighet drikkes iskald den skal være avkjølt men ikke kald
og grillpølser skal grilles, ikke kokes... Er vel ikke akkurat naturlover vi snakker om
Pils skal under alle omstendigheter serveres kald, det vil si 5 - 7 grader ... i følge ekspertisen. Det er jeg enig i. "Iskald" er for kald, helt enig i det også
"Lunken" er vel det man kaller mat og kaffe f.eks som har stått for lenge på bordet og nærmer seg kroppstemperatur, eller enda værre, romtemperatur.
I vinverden brukes uttrykket "temperert" om de samme temperaturene.
Om mat sier man "lun"
Kjøleskap brukes vel normalt for å slippe å drikke lunken eller temperert pils
Kald og duggfrisk pils høres litt mere fristende ut enn lunken pils. Synes ikke du også det?
Jo jeg er helt enig, men du henger deg opp i detaljene! At jeg setter pilsen til lunking er en talemåte som de fleste forstår betydningen av! Er ikke alt som stemmer helt etter normalen men det oppnås en form for biledlig beskriving tror jeg da
I would like to apologize to anyone I have not yet offended.
Please be patient, I will get to you shortly
------------------------------------------------------------ 2019: Nye dekk på 1900 km - Mitas E-07+
------------------------------------------------------------ Instagram YouTube MyRoute-app
Husker vi satte noe som vi titulerte "vestlandsøl"...
Det fikk aldri stå til det var ferdig...ble alltid drukket pisslunkent...og etterpå var det rett ut på "by`n" Brumunddal...
og artig lell
tshansen wrote:Jo jeg er helt enig, men du henger deg opp i detaljene! At jeg setter pilsen til lunking er en talemåte som de fleste forstår betydningen av! Er ikke alt som stemmer helt etter normalen men det oppnås en form for biledlig beskriving tror jeg da
Siden du nevnte "kjøleskap" forsto jeg helt fra begynnelsen hva du mente.
Og hengte meg opp detaljer .... men (viktig) bare for moro skyld.
Men det må sies, "pils til lunking i kjøleskap" er ei setning jeg aldri har hørt før. Og når du like etterpå legger pølser til "lunking under grillen" er begrepsforvirring komplett.