Mulig andre har andre opplevelser, men selv har jeg smakt to forskjellige fra Taiwanske KaVaLan. Forsåvidt greie whiskier, men for min egen del synes jeg de faller litt igjennom i forhold til de fleste skottene. Og Oban (14 år) overgår KaVaLan opptil flere ganger i min gane.... Følgelig ville jeg velge Oban mange ganger foran KaVaLanBusa Trond wrote:Kavalan blir det noe Oban lignende!
Men for all del - smaken er som baken, og andre kan oppleve det helt annerledes. Og er du i utgangspunktet ikke utpreget 'whisky-fan', så vil muligens KaVaLan være litt snillere mot ganen enn mange skotske whiskier - særlig de litt røykfylte. Nå er ikke Oban av de verste røykmessig, men røykpreget er der i aller høyeste grad
Det er jo bare å prøve, så kjenner du raskt hva du selv foretrekker. Og prøv å huske det jeg viste deg på PreHøst i fjor - bittelitt vann og la den 'hvile' litt (gjerne med 'lokk' på glasset slik at godsakene ikke fordunster ) - det blir oftest en helt annen opplevelse