Page 2 of 2
Posted: 19 Jun 2006 15:39
by Eike_Oak
Uff, Pizza? Nei takk
Kebab

(Ikke noe rulle-kebab, ekte kebab-elskere spiser pita)
Posted: 19 Jun 2006 17:06
by Hawken
Biff pizza!
..men liker kyllingrullekebab fra den lokale kebabsjappa bedre

Posted: 19 Jun 2006 19:14
by Dominator
New Orleans fra Peppe's er ikke dum... men helst hjemmelaget selvfølgelig. Men den nye Grandisen er heller ikke dum når man har dårlig tid...

Posted: 19 Jun 2006 19:29
by Gixxerman
Ja, jeg har alltid dårlig tid *kremt* så da blir det grændis. Er jo helt grei bare man vet hvordan den skal stekes. Blir fort til papplate ja, men da har man stekt for lenge

Posted: 19 Jun 2006 19:36
by LinnSurion
Trikset er å steke Grandisen på rist, da får du akkurat passe sprø bunn, men ikke svidd topping

Jeg har perfektsjonert min grandis-steking over lang tid

Posted: 19 Jun 2006 20:04
by tshansen
grandis er nam nam
Men jeg bestiller heller dolly enn peppes!
sa noen nr.13??

Posted: 19 Jun 2006 20:23
by Desmo
Tacopizza fra Pizzagutta. Eller til nød en Gutta's spesial.
Posted: 20 Jun 2006 14:31
by NPNG
Taco har ikke noe på pizza å gjøre... Gutta's spesial derimot; det er mat for mons... eller Fly Away på peppes. Men ingenting kommer opp imot pizza som er lagd og inntatt i pizzans hjemland

Posted: 20 Jun 2006 15:16
by Jalmar
Pizzaen kommer vel opprinnelig fra Stranda???

Posted: 20 Jun 2006 17:15
by Æ'ndalitten
Neineinei...pizzaen er fra Stabburet, og stabburet er norsk
Og erlig talt folkens ikke prøv å si at grandiosa er GODT!

Big One er tingen ja

Posted: 20 Jun 2006 18:01
by Tore^NSR
Jeg hadde en Big One i går,eneste måten jeg fikk den ned på var å fantasere om at det var en Grandiosa jeg spiste

Aldri mer Big One sier jeg

Posted: 20 Jun 2006 18:15
by supermons
NPNG wrote:Gutta's spesial derimot; det er mat for mons...
Hmm. Den har jeg nok ikke smakt..
-Mons