Page 3 of 3
Re: Den Store Øltråden
Posted: 06 May 2008 22:18
by Bizcocho
Gixxerman wrote:Tja, var julebord og sjefen betalte, så da stilte jeg gledelig opp

Merkelig greier det der

Re: Den Store Øltråden
Posted: 06 May 2008 23:30
by Bizcocho
Re: Den Store Øltråden
Posted: 07 May 2008 14:15
by Kriz
CB, lokal ølen i kristiansand synes jeg er god.. også da jeg var på kypros smakte jeg keo som vare både god å billig ellers går det mest i tuborg og carlsberg

Re: Den Store Øltråden
Posted: 19 Nov 2008 23:38
by ErlingSG
Slår et slag for denne jeg, bare for å ha noe fornuftig å diskutere.
Kjøpte meg en flaske Grolsch på Ica'n idag. Den var ganske god, i tillegg til at det kanskje er den øla som er lettest å bestille når du er full og har begynt å snøvle!

Selv er jeg ikke noen feinschmekker (?), men her i huset går det mest i Newcastle Brown Ale som må importeres fra Ulsteinvik siden ingen selger det her oppe.
Ellers er det snart jul, butikkene har begynt for lengst! Hva drikker du for å feire Jesu fødsel?
Jeg sier bare Nøgne Ø!
-Erling
Re: Den Store Øltråden
Posted: 20 Nov 2008 08:08
by tshansen
Hadde du gjort hjemmeleksa di så hadde du visst at jesu ikke ble født i nærheten av det vi kaller jul i dag
Relgion har ikke så veldig mye med jula å gjøre fra mitt synspunkt. Meeeeen over til noe mye viktigere. Hvilken brun veske som skal konsumeres i løpet av juleferien
Jeg drikker stort sett bare hansa pilsner. Er vel få pils i norge som kan måle seg med denne (banner i kirka

) Jeg har veldig interesse for pils og prøvesmaker regelmessig "nye" sorter la med gutta boyz
Nam nam, ble tørst jeg nå...gleder meg til julepilsa skal testes
Re: Den Store Øltråden
Posted: 20 Nov 2008 18:12
by PerTore
Vi er vel alle lokalpatrioter, Shaft, men rent objektivt sett er Aass Fatøl den beste ølen som lages på denne kloden
Den desidert beste ølopplevelsen jeg har hatt, var i en restaurant/bryggeri i Mainz, Tyskland. Restauranten brygget øl for salg i restauranten, og der var det alltid fullsatt. De hadde to typer øl; lyst og mørkt. Det lyse hadde 6% alkohol, det mørke hadde 9%. Fantastisk godt øl som jeg husker smaken på den dag i dag, selv om det er 13 år siden jeg var der. Desverre husker jeg ikke navnet på denne restauranten.
Var i Engeland for noen år siden, og forelsket meg litt i Wihte Beer, en opprinnelig Belgisk øltype (tyskerne har også sin Weissbier) som er brygget på hvete, i tillegg til bygg/malt. De tilsetter også eple/appelsinsmak på en eller annen måte Denne ølen har en meget frisk og fruktig smak, og passer derfor godt også for de som slier litt med halvliter'n.
"Ølkjennere" vil sikkert diskvalifisere meg som øl-liker etter denne anbefalingen, men det får stå sin prøve...
Re: Den Store Øltråden
Posted: 20 Nov 2008 18:30
by tshansen
Nei på ingen måte
Jeg var på vors la med ei tysk dame for en stund siden, og ho blandet øl og fanta!? Jeg bare "hva i helvete er det ho gjør med øla?" men det var faktisk overraskende godt
Aass Fatøl er god den også, men er bare noe med hansa som appelerer voldsomt.
Norge kan jo ikke sammenlignes med andre land, som har sinnsykt mye godt øl.
Re: Den Store Øltråden
Posted: 20 Nov 2008 20:52
by Baron von Waffel
ErlingSG wrote:Slår et slag for denne jeg, bare for å ha noe fornuftig å diskutere.
Kjøpte meg en flaske Grolsch på Ica'n idag. Den var ganske god, i tillegg til at det kanskje er den øla som er lettest å bestille når du er full og har begynt å snøvle!

Selv er jeg ikke noen feinschmekker (?), men her i huset går det mest i Newcastle Brown Ale som må importeres fra Ulsteinvik siden ingen selger det her oppe.
Ellers er det snart jul, butikkene har begynt for lengst! Hva drikker du for å feire Jesu fødsel?
Jeg sier bare Nøgne Ø!
-Erling
Det gleder meg å høre at du slår et slag for ølet til Kjetil, Nøgne Ø. Utrolig hva piloter kan drive med i fritiden.
Ellers mener jeg Norge er et godt øl-land. Fordi ølet lages etter renholdsloven. Mye av det utenlandske ølet er sukret. Det skal bare være 4 ingredienser i øl, gjær, malt, humle og vann.