Page 1 of 1

LITT INFORMASJON OM "HOW TO"-TEMAET

Posted: 17 Oct 2005 17:48
by Cartman
Da har vi endelig fått gang på artikkel-delen på forumet.. vi venter fortsatt på at underforumsdelen skal bli implementert til denne typen forum, men imens tar vi i bruk en litt enklere vri.
Image

Her vil vi forsøke å få lagt inn tråder som gir en generell-forståelse av et gitt problem. Det kan være alt fra vedlikehold av sykler, kjøretips, salgstriks osv. Vi som modererer forumet har/skal legge ut et par såkalte "guider" (for å komme litt igang), men det er selvsagt åpent for forumbrukere å skrive om tema man har god kunnskap på. Dersom dere har linker med guider/HowTo`s som er spennende og gode, takker og bukker vi for pm (forfatter vil da eventuelt kontaktes og en tråd vil bli opprettet) med link.

Tanken med denne kategorien var at vi skal kunne dele basis-kunnskap med hverandre, forumet vil fortsatt brukes til mer spesifiserte emner som "hvordan skifte bremsevaier på en Honda CBR?" o.l. Derfor vil det ikke være mulig for brukere å opprette en egen tråd her før de har fått godkjenning fra admin, men å svare / legge til informasjon til de ulike emnene er selvsagt lov :D (og settes stor pris på! Mange av emnene bør/er planen at skal utfylles mer etterhvert)


Som nevnt over er alle hjertelig velkomne til å skrive en slik guide, men noen tips på veien:
-send admin (NoName) en pm og spør om emnet du tenker på er aktuelt (kjedelig å skrive en flott guide å ikke få lov å poste den)
-bilder er FLOTT ;) (et bilde sier mer en tusen ord)
-vi forventer ikke at du er proff på området, men en viss forståelse kreves for å kunne forklare seg godt og enkelt.


Hvorfor skal jeg gidde / orke å skrive noe slikt?
Ved å skrive en liten artikkel om et tema man har god peiling på oppnår man flere ting:
for det første får man muligheten til å dele sin kunnskap med andre likesinnede, men samtidig får man også en god anledning til å repetere / gjennomgå og virkelig teste hvor godt man egentlig kunne dette her. En annen ting er at folk virkelig setter pris på å lese en artikkel som beskriver et problem man har, og dermed kan man "risikere" å få glad-meldinger i lang tid :D

Det er brukerne på forumet som er selve forumet, og vi har desverre ikke tid (eller kunnskaper ;)) til å sitte å skrive masse guider selv, så vi er veldig takknemlige for brukere som vil dele sin kunnskap!!


Til slutt
Jeg oppretter en tråd i "Tilbakemeldinger" hvor dere kan kommentere hva dere mener om disse guidene.. setter pris på litt tilbakemeldinger, hva vi bør forbedre o.l. ---> her
Image