_Adler_ wrote:Bernt`ern: hva er det som skjer når du har drukket vanlig øl? Med andre ord, hva skjer om du får i deg mat med gluten?
For min del så arter det seg slik at jeg får alt fra moderate magesmerter til sterke kramper i mage/tarm alt etter mengde gluten, noen timer senere er det "raufoss" som er i gang.
Dette er mine reaksjoner - andre Cøliakere kan ha andre symptomer.
Øl er godt ja. Av de vanlige norske foretrekker jeg Lysholmer Spesial og Frydenlund Fatøl. I velasorterte butikker og på polet finner man mye snadder fra Nøgne Ø. Guiness er godt hvis det blir tappet ordentlig, og Stouten på Mikrobryggeriet i Trondheim er farlig god.
Grans Premium synes jeg forøvrig er ufyselig. Tuborg går an, men skal man ha "billigøl" som også smaker ganske greit vil jeg anbefale Finkbrau som man får kjøpt på Lidl.
Tsk tsk! Eneste amerikansk Budweiser og tsjekkisk (ekte) Budweiser har til felles er navnet! Det er to helt forskjellige øl. Vi kan lage oss en regel - "Bud" = amerikansk, "Budweiser" = tsjekkisk
Personlig er jeg ganske kommersiell av meg og liker Heineken, Stella Artois og Carlsberg. Men det må være grønt
regner med at alle her vet hvorfor di fleste øl er i fargede flasker.. men vet dere hvorfor det er forskjell på brune og grønne flasker da? di med blanke er kjemisk oppforet så di teller ikke.. dem holder i 100år..
kort reaskjonstid = ikke tenk, kjør på instinkt... gi full gass!!! BAD MANNERS MC!!
Man bør ikke drikke whisky med is heller, for den saks skyld.
Whisky skal holde romtemperatur. Da frigjøres alle smaksstoffene.
Og da snakker jeg om single malt. Hva folk har i sin blend eller bourbon legger jeg meg ikke oppi
LemonDog wrote:Man bør ikke drikke whisky med is heller, for den saks skyld.
Whisky skal holde romtemperatur. Da frigjøres alle smaksstoffene.
Og da snakker jeg om single malt. Hva folk har i sin blend eller bourbon legger jeg meg ikke oppi
de fleste blended er gode nok til at man ødelegger smaken med is.